Antena 3 CNN Externe Siguranţa atleţilor, "principală prioritate" a maratonului de la New York

Siguranţa atleţilor, "principală prioritate" a maratonului de la New York

Siguranţa atleţilor, "principală prioritate" a maratonului de la New York
de S.T.    |    17 Apr 2013   •   08:56

Asociaţia New York Road Runners, care organizează maratonul din New York a deplâns "ziua tragică din Boston" de luni şi a afirmat că siguranţa atleţilor "este şi va fi întotdeauna principala prioritate", potrivit unui comunicat publicat marţi, scrie AFP.
   
"Toate gândurile şi rugăciunile noastre merg către victimele atacurilor de la maratonul din Boston şi către familiile acestora, dar şi către atleţii, spectatorii, voluntarii şi angajaţii asociaţiei atletice din Boston", a afirmat organizaţia într-un comunicat.  
   
"Securitatea şi siguranţa tuturor curselor organizate de New York Road Runners este şi va fi întotdeauna principala noastră prioritate. Vom continua să lucrăm împreună cu administraţia şi poliţia din New York, atunci când vom pregăti următoarele evenimente", a adăugat organizaţia.

Două bombe au explodat luni la un interval de câteva secunde, în apropiere de linia de sosire a maratonului din Boston, provocând trei morţi şi 176 de răniţi.

   
Maratonul din New York a fost anulat în toamna trecută din cauza uraganului Sandy, care a afectat puternic "Big Apple" şi împrejurimile sale.




×
Subiecte în articol: maraton boston atac bomba boston
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close