Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi, internat de urgenţă în Monte Carlo

Silvio Berlusconi, internat de urgenţă în Monte Carlo

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost internat de urgenţă într-un spital din Monte Carlo după ce a acuzat unele probleme cardiace. Medicul său personal, Alberto Zangrillo, a declarat presei că a luat decizia internării imediate într-un spital din apropiere, ca măsură de siguranță.

Silvio Berlusconi, internat de urgenţă în Monte Carlo
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    14 Ian 2021   •   19:15

Silvio Berlusconi se afla în oraşul francez Valbonne, în apropiere de Nisa, când a avut această problemă cardiacă, potrivit EFE. Din 2006, politicianul are un pacemaker. Deocamdată nu este clar dacă urgenţa medicală a fost depăşită sau nu, menţionează Reuters.

Potrivit France Presse, Silvio Berlusconi a fost internat pentru o aritmie cardiacă. "Se află la spitalul cardio-toracic din Monaco pentru controale. Se va întoarce acasă în câteva zile", a declarat un purtător de cuvânt al Forza Italia pentru AFP, citată de Agerpres.

De asemenea, AFP citează o declaraţie a lui Alberto Zangrillo pentru ANSA, potrivit căreia, Berlusconi are o problemă de "aritmie cardiacă".

În luna septembrie, Silvio Berlusconi a fost infectat cu COVID-19 și fost internat în spitalul San Raffaele din Milano. Ulterior el le-a spus jurnaliştilor că virusul a reprezentat "cea mai periculoasă provocare" din viaţa sa.

Medicul său a spus atunci că este un moment ”delicat”, pentru că Berlusconi este considerat o „persoană fragilă”, având în vedere istoricul său medical. În anul 2016, fostul premier italian a suferit o intervenţie pe cord deschis.

 

 

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close