Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi: Italienii ar vrea să fie ca mine şi îmi susţin comportamentul

Silvio Berlusconi: Italienii ar vrea să fie ca mine şi îmi susţin comportamentul

Silvio Berlusconi: Italienii ar vrea să fie ca mine şi îmi susţin comportamentul
Sursa foto: silvio berlusconi
08 Sep 2009   •   09:03

Premierul italian Silvio Berlusconi aprecia că "italienii doresc să fie ca mine." Controversatul prim ministru, în vârstă de 72 de ani, care a negat în mod repetat că a avut relaţii nepotrivite cu o tânără, a subliniat că majoritatea italienilor sunt alături de el.
"Majoritatea italienilor ar vrea să fie ca mine şi îmi sprijină comportamentul", declara acesta în cadrul unui interviu televizat.

Berlusconi a adăugat că "italienii nu sunt proşti, cum crede stânga, şi preferă guvernul meu.Uitaţi -vă la sondaje, avem o rată de aprobare de aproape 70 procente ".
El a argumentat că ?nimic picant" nu s-a întâmplat între el şi Noemi Letizia, model de 18 ani la aniversarea căreia a fost. Acesta mai arăta că nu îşi aminteşte ca Patrizia D'Addario să fi petrecut noapte la reşedinţa oficială Palazzo Grazioli din Roma.

Berlusconi mai crede că acuzaţiile despre lipsa libertăţii presei în Italia sunt "o glumă a unei minorităţi a comuniştilor şi comuniştilor catolici care controlează 90 procente din ziare ".
Săptămâna trecută, Berlusconi s-a descris a fi "Superman".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Candidat la primarie, prins în flagrant când dădea șpagă
x close