Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi regretă că nu trăieşte în ţările musulmane, în care un harem este legal

Silvio Berlusconi regretă că nu trăieşte în ţările musulmane, în care un harem este legal

Silvio Berlusconi regretă că nu trăieşte în ţările musulmane, în care un harem este legal
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Ian 2011   •   23:22

Cel mai mare ghinion al premierului italian, Silvio Berlusconi este că nu trăieşte într-o ţară musulmană, în care un harem să fie legal. Ba, pe deasupra, mai stau şi jurnaliştii cu ochii pe el! Presa italiană a descoperit că Berlusconi - care, în prezent, este anchetat pentru corupere de minore - folosea un complex de apartamente de lux pentru a întreţine cel puţin 14 domnişoare

Dansatoarea Ruby Rubacuori - în traducere, Ruby cea care răpeşte inimi - i-a furat şi liniştea premierului italian. Tânăra de origine marocană a aruncat în presă bomba - o armată de 14 fete, care mai de care mai atrăgătoare, a trăit multă vreme numai pe banii şi pentru capriciile lui Berlusconi. Periodic, domnişoarele participau la cinele şi petrecerile date de şeful guvernului.

Când l-a cunoscut pe Berlusconi, Ruby avea doar 17 ani, dar i-ar fi spus premierului că are 24. Acum, Berlusconi e anchetat pentru prostituţie cu minore, chiar dacă fata susţine că nu a avut nicio relaţie cu el. Ci doar i-ar fi dat bani.

Ca să închidă gura slobodă a presei, Berlusconi a făcut, şi el, o dezvăluirie.

“După ce am divorţat... nu am vrut să spun asta, pentru a evita atenţia presei.. dar am avut o relaţie stabilă cu o persoană”, a declarat premierul italian.

Aşa s-a dat startul maratonului presupunerilor. Jurnaliştii au deja o listă cu doamnele care i-ar fi putut fura inima. Să fie o tânără stomatolog, o fostă dansatoare sau o cântăreaţă? Singura certitudine este că tot în mâinile unei femei stă viitorul premierului. O cheamă Ilda Boccassini şi este procuroarea care se ocupă de ancheta îndreptată împotriva lui Berlusconi.

Berlusconi, premierul cu harem

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close