Silvio Berlusconi regretă că nu trăieşte în ţările musulmane, în care un harem este legal

17 Ian 2011   •   23:22
Silvio Berlusconi regretă că nu trăieşte în ţările musulmane, în care un harem este legal Foto: Agerpres

Cel mai mare ghinion al premierului italian, Silvio Berlusconi este că nu trăieşte într-o ţară musulmană, în care un harem să fie legal. Ba, pe deasupra, mai stau şi jurnaliştii cu ochii pe el! Presa italiană a descoperit că Berlusconi - care, în prezent, este anchetat pentru corupere de minore - folosea un complex de apartamente de lux pentru a întreţine cel puţin 14 domnişoare

Dansatoarea Ruby Rubacuori - în traducere, Ruby cea care răpeşte inimi - i-a furat şi liniştea premierului italian. Tânăra de origine marocană a aruncat în presă bomba - o armată de 14 fete, care mai de care mai atrăgătoare, a trăit multă vreme numai pe banii şi pentru capriciile lui Berlusconi. Periodic, domnişoarele participau la cinele şi petrecerile date de şeful guvernului.

Când l-a cunoscut pe Berlusconi, Ruby avea doar 17 ani, dar i-ar fi spus premierului că are 24. Acum, Berlusconi e anchetat pentru prostituţie cu minore, chiar dacă fata susţine că nu a avut nicio relaţie cu el. Ci doar i-ar fi dat bani.

Ca să închidă gura slobodă a presei, Berlusconi a făcut, şi el, o dezvăluirie.

“După ce am divorţat... nu am vrut să spun asta, pentru a evita atenţia presei.. dar am avut o relaţie stabilă cu o persoană”, a declarat premierul italian.

Aşa s-a dat startul maratonului presupunerilor. Jurnaliştii au deja o listă cu doamnele care i-ar fi putut fura inima. Să fie o tânără stomatolog, o fostă dansatoare sau o cântăreaţă? Singura certitudine este că tot în mâinile unei femei stă viitorul premierului. O cheamă Ilda Boccassini şi este procuroarea care se ocupă de ancheta îndreptată împotriva lui Berlusconi.

Berlusconi, premierul cu harem

x close