Antena 3 CNN Externe Singapore. Poliţia finalizează ancheta în cazul accidentului în care a fost implicată o maşină a ambasadei române

Singapore. Poliţia finalizează ancheta în cazul accidentului în care a fost implicată o maşină a ambasadei române

Singapore. Poliţia finalizează ancheta în cazul accidentului în care a fost implicată o maşină a ambasadei române
11 Ian 2010   •   08:35

Autorităţile din Singapore au finalizat ancheta în cazul accidentului din decembrie în care a fost implicată o maşină a ambasadei române, transmite Channel News Asia, citat de Mediafax.

Documentele anchetei se află la biroul Procurorului General ?în vederea luării măsurilor potrivite?, potrivit declaraţiei făcute duminică de purtătoarea de cuvânt a poliţiei.


O maşină a ambasadei române la Singapore a lovit, pe 15 decembrie, trei pietoni la Bukit Panjang. Doi dintre aceştia au fost răniţi iar Tong Kok Wai, în vârstă de 30 de ani, a suferit un traumatism cranian şi a decedat în ziua de Crăciun.

Diplomatul român Silviu Ionescu, cel care se presupune că ar fi fost la volanul automobilului a anunţat apoi că maşina a fost furată. La scurtă vreme după accident acesta a plecat în România.

Ministerul român al Afacerilor Externe a cerut Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei să preia cazul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: singapore
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close