Antena 3 CNN Externe Spania. 15 români, arestaţi pentru trafic de droguri

Spania. 15 români, arestaţi pentru trafic de droguri

Spania. 15 români, arestaţi pentru trafic de droguri
Sursa foto: retinut
01 Apr 2010   •   15:37

Transportau droguri în stomac din Maroc în Spania. Este povestea a 15 români arestaţi de poliţia iberică în apartamentul cărora s-a găsit aproape un kilogram de haşiş. Autorităţile spaniole spun că oamenii veneau în Spania cu speranţa de a lucra în construcţii. Erau însă păcăliţi de o reţea de traficanţi care îi obligau să aducă drogurile din Maroc în Spania.

Poliţiştii spanioli au descoperit un grup de traficanţi români care aducea compatrioţi pe care îi obligau să aducă haşiş din Maroc în propriul stomac. Imediat cum ajungeau, oamenilor li se luau paşapoartele şi erau forţaţi să înghită cantităţi importante de droguri. Agenţii spanioli au descoperit peste 1500 de doze de droguri.

Odată ajunşi în Madrid, românii însoţiţi de şeful bandei erau transportaţi cu o furgonetă în Cadiz de unde plecau spre Maroc. Drogurile erau înfăşurate în latex şi apoi înghiţite de cei 15 traficanţi.

Poliţia este pe urmele mai multor persoane care se pare că erau membri au grupării. Cei 15 traficanţi au fost arestaţi, iar dosarul a fost înaintat judecătorilor. Numai presupusul şef al bandei avea antecedente penale.

Antena 3

×
Subiecte în articol: droguri romani Spania
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close