Antena 3 CNN Externe Spărgătoarea de nunţi. Doi tineri din Manchester s-au trezit cu Regina Marii Britanii la nuntă!

Spărgătoarea de nunţi. Doi tineri din Manchester s-au trezit cu Regina Marii Britanii la nuntă!

Spărgătoarea de nunţi. Doi tineri din Manchester s-au trezit cu Regina Marii Britanii la nuntă!
Sursa foto: Foto: YouTube
26 Mar 2012   •   14:29

Un cuplu din Manchester se poate lăuda că a avut invitaţi de seamă la nuntă. Însăşi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a prezentat la nunta lui Frances cu John Canning pentru a-i felicita pe miri şi pentru a le ura "casă de piatră".

Potrivit The Sun, suverana Marii Britanii, care participa la un pranz organizat la Primaria din Manchester într-o sală apropiată celei în care se desfăşura nunta tinerilor,  a ţinut să-i cunoască pe miri şi să li se adreseze.

"Regina ni s-a adresat pe nume. Mi-a spus că arăt superb şi va vrea să ne ureze toate cele bune, pentru viitor. A fost suprinzător şi foarte plăcut momentul când a venit la noi", a mărturisit mireasa în vârstă de 44 de ani.

Regina Elisabeta şi prinţul Phillip şi-au petrecut câteva minute cu mirii şi chiar au acceptat să fie fotografiaţi de invitaţi.

Mirele ştia că Regina urma să viziteze Manchesterul în ziua nunţii sale, drept care a trimis o invitaţie pe adresa Palatului Buckingham, fără să aibă prea multe speranţe că aceasta va veni la ceremonie.

Deşi, iniţial, Casa Regală nu confirmase participarea Reginei la nuntă, aceasta s-a prezentat, pe nepusa-masa, pentru a felicita tinerii căsătoriţi.


×
Subiecte în articol: Manchester Regina Elisabeta a II-a
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close