Antena 3 CNN Externe "Steve Jobs avea HIV". "Omagiul" adus de Wikileaks, fondatorului Apple

"Steve Jobs avea HIV". "Omagiul" adus de Wikileaks, fondatorului Apple

"Steve Jobs avea HIV". "Omagiul" adus de Wikileaks, fondatorului Apple
Sursa foto: Foto: gawker.com
de O.P.    |    07 Oct 2011   •   08:44

Vestea ca Steve Jobs a murit a îndurerat întreaga planetă. Însă unii s-au gândit să facă anumite glume macabre pe seama celui mai mare vizionar al tehnologiei.

Site-ul Wikileaks a publicat mai multe analize, care s-au dovedit a fi false, portrivit cărora, Steve Jobs ar fi avut HIV. Linkul ce a fost postat pe reţeaua de microblogging Twitter trimitea către o pagină de unde puteau fi downloadate mai multe documente ce sugerau a fi analizele lui Steve Jobs, scrie site-ul Gawker.com.

Steve Jobs a murit. Fondatorul Apple a pierdut lupta cu cancerul

Potrivit rezultatelor acestor analize, Steve Jobs ar fi fost infestat cu HIV din 2004. Aceste documente au fost imediat demontate de specialiştii. Un argument care să sprijine faptul că analizele sunt false ar fi acela că laboratorul medical, la care se presupune că au fost făcute, nu a apărut decât în 2006, adică cu 2 ani mai târziu decât fuseseră făcute analizele.

Vă reamintim că Steve Jobs a murit pe data de 6 octombrie 2011, după o lungă bătălie cu un cancer pancreatic. Întreaga lume a ţinut să îi aducă un omagiu inventatorului iPhone.

Mesajul de adio către lume. Citeşte ultimele cuvinte pe care le-a spus Steve Jobs înainte să moară

×
Subiecte în articol: wikileaks
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close