Antena 3 CNN Externe Studiu realizat de Pentagon: "Preşedintele rus are o anormalitate neurologică"

Studiu realizat de Pentagon: "Preşedintele rus are o anormalitate neurologică"

Studiu realizat de Pentagon: "Preşedintele rus are o anormalitate neurologică"
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Feb 2015   •   11:14

Un studiu realizat de un centru de reflecţie al Pentagonului arată că preşedintele rus, Vladimir Putin, suferă de sindromul Asperger, "o tulburare de tip autist care îi afectează toate deciziile", informează USA Today.

"Evoluţia neurologică a lui Putin a fost întreruptă în copilărie", scrie Brenda Connors, expert la Naval War College din Newport. Analiza mişcărilor sale dezvăluie că "preşedintele rus are o anormalitate neurologică", afirmă ea, prezentând "ipoteza că la începutul vieţii, poate chiar în uter, Putin a suferit un accident emisferic".

O notă de subsol afirmă că "accidentul emisferic" ar fi putut fi un atac cerebral şi subliniază că mama lui, care avea o sănătate precară, l-a născut la vârsta de 41 de ani.

Ca urmare,"principala sa formă de compensare (a bolii) este controlul extrem", care "se reflectă în stilul său de a lua decizii şi în modul de guvernare".

Cercetătorii nu îşi pot dovedi însă teoria, întrucât nu pot efectua o scanare a creierului preşedintelui rus. Teoria lor se bazează doar pe analiza tiparului mişcărilor, care înseamnă studierea mişcărilor unui individ pentru a obţine indicii despre cum ia deciziile persoana respectivă sau despre cum reacţionează la evenimente.

 

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Când vine căldura! Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza verii
x close