Antena 3 CNN Externe SUA, sub nămeţi. Iarna i-a luat prin surprindere pe americanii din Michigan, Texas şi Minessota (VIDEO)

SUA, sub nămeţi. Iarna i-a luat prin surprindere pe americanii din Michigan, Texas şi Minessota (VIDEO)

SUA, sub nămeţi. Iarna i-a luat prin surprindere pe americanii din Michigan, Texas şi Minessota (VIDEO)
Sursa foto: sua
05 Dec 2009   •   19:40

Ninsorile abundente şi temperaturile scăzute i-au luat prin surprindere pe americani. În statul Michigan, poleiul le-a dat mari dureri de cap şoferilor, care au fost nevoiţi să îşi împingă maşinile blocate în mijlocul străzilor. Zăpada i-a prins nepregătiţi şi pe texani.

Autorităţile din statul american Texas au fost luate prin surprindere de ninsoarea timpurie, dar localnicii nu s-au supărat prea tare pentru că zăpada este un fenomen pe care îl întâlnesc destul de rar. În ultimii 15 ani, în Houston a nins doar de 4 ori.

Mai multe şcoli au fost închise şi zeci de magazine şi-au oprit activitatea. Dar asta nu pare să îi deranjeze pe localnici

Şoferii au fost însă ceva mai supăraţi, pentru că şoselele s-au transformat în patinoare.


În Michigan şi Minessota zăpada a atins 35 de centimetri şi a venit însoţită de o ceaţă deasă care a perturbat circulaţia. Autorităţile au început deja să împrăştie pe străzi materiale antiderapante însă meteorologii spun că vremea se va îndrepta până la începutul săptămânii viitoare.



Observator

×
Subiecte în articol: SUA nameti ninsoare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close