Antena 3 CNN Externe SUA. Un băiat de 10 ani şi-a împuşcat mama în cap

SUA. Un băiat de 10 ani şi-a împuşcat mama în cap

SUA. Un băiat de 10 ani şi-a împuşcat mama în cap
05 Ian 2011   •   13:00

Crimă incredibilă în statul american Ohio. Un băiat de 10 ani este judecat pentru uciderea mamei sale. Potrivit poliţiştilor, copilul a mărturisit că şi-a împuşcat mortal mama pentru că l-a certat ca să aducă lemne pentru foc.

Deborah trăia cu fiul său de zece ani şi o fiică, mai mare cu cinci ani, într-o casă înconjurată de ferme. Familia părea liniştită iar vecinii aveau doar cuvinte de laudă despre Deborah.

Duminică seara, însă, în familie s-a iscat o discuţie aprinsă, după ce băiatul a refuzat să adune lemne de foc, cum îl rugase mama sa. Furios la culme, copilul a fugit să-şi ia arma primită cadou de Crăciun.

Femeia a fost găsită fără viaţă, ucisă de un singur glonţ în frunte, după ce băiatul, speriat de ce făcuse, a alergat la vecini, după ajutor.

Băiatul a fost reţinut şi audiat, a doua zi, de un judecător. Avocatul l-a învăţat să se declare nevinovat, dar nimeni nu prea crede că a fost vorba doar de un accident. Localnicii nu-şi amintesc să se mai fi petrecut, în mijlocul lor nicio crimă, cu atât mai puţin una atât de înfiorătoare.

 

×
Subiecte în articol: baiat mama ucidere SUA
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close