Antena 3 CNN Externe SUA. Un profesor a distrus mobilierul din sala de clasă, enervat la culme de elevi (VIDEO)

SUA. Un profesor a distrus mobilierul din sala de clasă, enervat la culme de elevi (VIDEO)

SUA. Un profesor a distrus mobilierul din sala de clasă, enervat la culme de elevi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Videonews
11 Oct 2010   •   16:40

Un profesor a fost scos din instituţia în care lucra încătuşat, după ce a distrus mobilierul unei clase pline de elevi. Bărbatul a avut o cădere nervoasă, după ce a încercat în nerepetate rânduri să-i facă pe copii să se comporte disciplinat, informează Sky News.

O înregistrare video, realizată de unul dintre cei prezenţi în clasă, îl prezintă pe Donald Wood, care profesa de 17 ani în liceul McGavock din Nashville, Tennessee, cum sparge pur şi simplu două bănci, un coş de gunoi şi un scaun, în timpul orei sale de algebră.

Clipul începe cu rugăminţile lui Wood de a se face linişte şi degenerează pe măsură ce elevii îl batjocoresc.
"Dacă puteţi sta într-o linişte absolută, dacă vă puteţi ţine gura şi mă puteţi asculta într-o absolută tăcere..." a spus profesorul, într-o isterie de necontrolat, după care a început dezastrul.

O trupă de intervenţie a ajuns în scurt timp la liceu pentru a-l aresta pe profesor, care, se pare, nu a mai rezistat lipsei de respect din partea copiilor cărora le preda. Bărbatul este cercetat medical pentru a i se stabili starea sănătăţii mentale.

Directorul liceului a declarat că Wood nu a mai dat niciodată vreun semn că ar avea probleme cu nervii şi că este fericit, totuşi, că nici un copil nu a păţit nimic.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: SUA
Parteneri
Ce trebuie să știe românii care iau bani pe sticle reciclate
x close