Antena 3 CNN Externe SUA. Un steward enervat de un pasager şi-a dat drumul pe toboganul de urgenţă al avionului

SUA. Un steward enervat de un pasager şi-a dat drumul pe toboganul de urgenţă al avionului

SUA. Un steward enervat de un pasager şi-a dat drumul pe toboganul de urgenţă al avionului
Sursa foto: Foto: MySpace
10 Aug 2010   •   13:28

Pasagerii curselor low-cost pot fi, uneori, mai puţin receptivi la indicaţiile echipajului de zbor. Comportamentul unui astfel de pasager pare să fi fost picătura care a umplut paharul în cazul unui însoţitor de zbor de la compania JetBlue, care a înjurat pe toată lumea şi, într-un final, a părăsit aeronava după ce a acţionat toboganul de urgenţă al avionului.

Aeronava companiei low-cost JetBlue tocmai aterizase pe aeroportul JFK din New York, iar stewardul Steven Slater le ceruse pasagerilor să rămână pe locurile lor până la oprirea avionului. Unul dintre aceştia a ignorat însă indicaţiile însoţitorului de zbor şi s-a ridicat, încercând să îşi recupereze bagajele. Una dintre valize l-a lovit în cap pe Slater, care încerca să-l convingă pe pasager să revină la locul său.

Scânteia pare să se fi aprins în momentul în care Slater i-a cerut pasagerului să îşi ceară scuze, însă în locul acestora a fost înjurat. El a folosit microfonul pentru a-l înjura pe pasagerul recalcitrant şi mai apoi pe toţi ceilalţi 100 de pasageri ai avionului, după care a acţionat toboganul de urgenţă al avionului şi a părăsit aeronava.

Bărbatul a fost arestat la scurtă vreme, la domiciliul său din Queens, fiind acuzat de periclitarea siguranţei zborului şi fapte penale.

Slater, în vârstă de 38 de ani, era angajat al companiei JetBlue din 2008.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: avion
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close