Antena 3 CNN Externe Cum ar fi murit, de fapt, întregul echipaj al submersibilului Titan | Animație grafică care arată "implozia catastrofală"

Cum ar fi murit, de fapt, întregul echipaj al submersibilului Titan | Animație grafică care arată "implozia catastrofală"

O publicație străină a creat o animație care arată cum ar fi avut loc "implozia catastrofală", în urma căreia cele cinci persoane din submersibilul Titan au murit.

Cum ar fi murit, de fapt, întregul echipaj al submersibilului Titan | Animație grafică care arată "implozia catastrofală"
Sursa foto: youtube.com / bild
de Silvia Preda    |    25 Iun 2023   •   12:08

Submersibilul Titan s-a scufundat duminică, 18 iunie 2023, spre epava Titanicului, având la bord cinci persoane. 

Titan avea de rezerve de oxigen pentru 96 de ore, iar costul unui bilet pentru expediție a fost de 250.000 de dolari.   

La bord se aflau cinci oameni: miliardarul britanic Hamish Harding, omul de afaceri britanic Shahzada Dawood, fiul acestuia, Suleman Dawood, directorul executiv și fondatorul OceanGate, Stockton Rush, cu sediul în SUA, și pilotul francez al submersibilului, Paul-Henri Nargeolet.

Toți cei aflați la bord au murit, a anunțat Paza de Coastă americană.

Publicația germană Bild a publicat o animație în care prezintă modul în care ar fi avut loc, probabil, "implozia catastrofală"

Citeşte şi: Carcasa submersibilului Titan ar fi fost din fibră de carbon "expirată", cumpărată la reducere. Dezvăluirile unui jurnalist care s-a înscris pentru excursia către Titanic

Mai multe fragmente majore ale submersibilului Titan au fost localizate în câmpul de resturi rămas în urma dezintegrării prin implozie, inclusiv conul de coadă al navei și două secțiuni ale corpului sub presiune, transmit oficialii Gărzii de Coastă.

Un vehicul de scufundare robotizat desfășurat de pe o navă canadiană a găsit un câmp de resturi de la submersibilul Titan pe fundul mării, la aproximativ 488 de metri de prova Titanicului, la 4 kilometri sub suprafață, într-un colț îndepărtat al Atlanticului de Nord, a declarat presei contraamiralul John Mauger, din cadrul Pazei de Coastă americane.

Vezi şi: "Suntem sigilați": Filmare din submersibilul Titan care a făcut implozie în Oceanul Atlantic | Foștii pasageri își povestesc experiența

Titan, operat de compania americană OceanGate Expeditions, a fost dat dispărut de când a pierdut contactul cu nava sa de sprijin de la suprafață, duminică dimineață.

S-a întâmplat la aproximativ o oră și 45 de minute de la ceea ce ar fi trebuit să fie o scufundare de două ore la cea mai faimoasă epavă din lume.

×
Subiecte în articol: titan echipaj submersibil animatie
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close