Antena 3 CNN Externe "Sunt o creatură simplă şi îmi place să gătesc". Priscilla Chan, medicul care i-a furat inima lui Mark Zuckerberg

"Sunt o creatură simplă şi îmi place să gătesc". Priscilla Chan, medicul care i-a furat inima lui Mark Zuckerberg

"Sunt o creatură simplă şi îmi place să gătesc". Priscilla Chan, medicul care i-a furat inima lui Mark Zuckerberg
Sursa foto: Foto: Facebook/ Agerpres
21 Mai 2012   •   13:43
Îi plac roşiile deshidratate, îşi verifică telefonul mobil din cinci în cinci secunde şi adoră să facă fotografii cu Beast, căţelul ei, şi cel de-al treilea membru al familiei Zuckerberg. Este vorba despre Priscilla Chan, proaspăta soţie a fondatorului Facebook.

După o relaţie de 9 ani, Priscilla Chan si Mark Zuckerberg s-au căsătorit. Anunţul a fost făcut printr-o fotografie postată pe Facebook de Mark Zuckerberg.

Nunta a fost una secretă, chiar şi pentru invitaţi, care au fost anunţaţi că vor participa la petrecerea de absolvire a Priscillei, nicidecum la căsătoria dintre ea şi Mark.




Priscilla Chan si Mark Zuckerberg s-au cunoscut în urmă cu 9 ani, la Stanford. Atunci, Mark a rugat-o pe Priscilla să lucreze la Facebook. Deşi tânăra a acceptat, nu a avut niciodată o legatură oficială cu celebra reţea de socializare, informează CNN.

După ce a terminat facultatea de Biologie, în 2008, Priscilla a ales să urmeze Medicina. Priscilla a fost cea care a avut ideea ca utilizatorii Facebook să aibă în secţiunea "Life Event" posibilitatea de a introduce "Organ-donation".

Soţia lui Mark Zuckerberg se descrie care fiind „o creatură simplă, căreia îi place să gătească”.




 


 


 

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg Facebook
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close