Antena 3 CNN Externe "Sunt un ambasador al Rusiei în lume". Ce actor celebru a făcut această afirmaţie

"Sunt un ambasador al Rusiei în lume". Ce actor celebru a făcut această afirmaţie

"Sunt un ambasador al Rusiei în lume". Ce actor celebru a făcut această afirmaţie
Sursa foto: Foto: cleveland.com
23 Feb 2013   •   22:00

Rusia are un nou ambasador în lume. Este vorba despre actorul francez Gérard Depardieu, care a obţinut permisul de şedere într-un oraş de provincie din Rusia. Actorul este fascinat de ţara sa adoptivă şi spune că vrea să ştie totul despre ea şi oamenii care locuiesc aici.

Faimosul actor francez Gerard Depardieu a fost primit cu flori în oraşul Saransk, capitala provinciei ruse Mordovia, unde a primit permis de şedere. Depardieu a fost înregistrat pe strada Democraţiei, lucru simbolic, spune el.

După ce preşedintele Vladimir Putin i-a acordat cetăţenia rusă, Gérard Depardieu a declarat că vrea să fie mai mult decât un simplu cetăţean. "Aş putea spune că sunt un ambasador al Rusiei în lume, pe care o îndrăgesc foarte mult."

Ca orice ambasador, Gérard Depardieu trebuie să ştie tot despre ţara sa adoptivă, aşa că vrea să viziteze cele mai importante puncte de atracţie din Rusia, începând cu celebrul Teatru Balşoi.

Actorul francez vrea să înveţe şi limba ţării sale adoptive.

Gérard Depardieu a renunţat la paşaportul francez în favoarea celui rusesc în luna ianuarie, în semn de protest faţă de intenţia autorităţilor din Hexagon de a introduce taxe mai mari pentru cei care câştigă peste un milion de euro pe an.


×
Subiecte în articol: Gerard Depardieu Rusia Vladimir Putin
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close