Antena 3 CNN Externe "Suntem TERIFIAŢI. Cred că fiul nostru de 7 ani e un CRIMINAL în SERIE". Drama părinţilor, ameninţaţi de fiul lor că îi va înjunghia în piept

"Suntem TERIFIAŢI. Cred că fiul nostru de 7 ani e un CRIMINAL în SERIE". Drama părinţilor, ameninţaţi de fiul lor că îi va înjunghia în piept

"Suntem TERIFIAŢI. Cred că fiul nostru de 7 ani e un CRIMINAL în SERIE". Drama părinţilor, ameninţaţi de fiul lor că îi va înjunghia în piept
de O.P.    |    11 Mar 2015   •   10:31

Un cuplu din Marea Britanie trece prin momente de groază. Au adoptat un băieţel de la doi părinţi dependenţi de metamfetamină şi au vrut să îi ofere o viaţă normală.

Deşi în primele luni totul a decurs bine, atunci când Rylan a împlinit 18 luni, lucrurile au început să ia o întorsătură ciudată: "La început îşi ţinea respiraţia până leşina. Am crezut că are probleme de sănătate, însă medicii ne-au spus că este perfect sănătos", povesteşte Kim, mama adoptivă a lui Rylan.



Apoi, atunci când a împlinit trei ani, a apărut primul episod tulburător: "Rylan a luat cuţitul de pe masă şi l-a înfipt de mai multe ori într-un pepene, începând să râdă diabolic", continua Kim.



De atunci, puştiul a început să fie din ce în ce mai violent.

"Are un prieten imaginar pe care îl cheamă "Însângeratul" şi acesta îi spune să îşi înfigă cele două cuţite în pieptul nostru. Ne temem că vom creşte un criminal în serie. Ne este teamă să dormim, pentru că oricând Rylan poate să intre la noi în cameră şi să îşi pună planul în aplicare", spune Ryan, tatăl adoptiv al lui Rylan.



Cei doi părinţi au mers şi au cerut sfatul unui psihiatru, şi cel mai probabil puştiul va primi tratament de specialitate, ori va fi internat într-o instituţie de psihiatrie.



×
Subiecte în articol: dementa violente criminal in serie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close