Antena 3 CNN Externe Din tabăra de refugiați, într-o casă de 3 milioane de euro | Cum a schimbat loteria viața unei familii din Australia

Din tabăra de refugiați, într-o casă de 3 milioane de euro | Cum a schimbat loteria viața unei familii din Australia

O familie care a fugit din țara lor africană distrusă de război pentru Australia a câștigat la loto o casă pe plajă de 3 milioane de dolari plus 1 milion de dolari în numerar.

Din tabăra de refugiați, într-o casă de 3 milioane de euro | Cum a schimbat loteria viața unei familii din Australia
Sursa foto: Twitter-Daily Mail
de Alexandra Ionescu    |    17 Iun 2022   •   12:32

Aristide Nininahazwe, partenera lui Esther Mboneye și fiica lor, Tiffany, în vârstă de trei ani, au izbucnit în lacrimi când li s-au înmânat cheile proprietății de pe Beck Street din Henley Beach, Adelaide.

„Am muncit din greu pentru ca noi să avem o viață mai bună, pentru că obișnuiam să ne mutăm dintr-o țară în alta și era război după război”, a spus Mboneye pentru Nine News.

Familia este din Burundi, Africa de Est, dar au fugit din țara lor de origine pentru a scăpa de războiul civil.

Cei doi s-au mutat în Australia și s-au angajat în industria sănătății.

Ei au fost unii dintre cei 200.000 de participanți care au cumpărat un bilet la Loteria de acasă.

Casa de lux este formată din patru dormitoare, o bucătărie în plan deschis, piscină în stil stațiune, sală de jocuri și un grătar încorporat.

Nininahazwe și Mboneye nu vor trebui să cheltuiască un dolar pe mobilă, iar casa este complet mobilată, inclusiv electrocasnice de ultimă generație și o masă de biliard.

Competiția a oferit premii de 7,5 milioane de dolari, inclusiv două cadouri în numerar de 500.000 de dolari și un Mercedes Benz GLB 200, potrivit The Daily Mail.

×
Subiecte în articol: loto castig refugiati africa Australia
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close