Antena 3 Externe Talibanii afgani acuză: Prinţul Harry probabil că are "o problemă mentală"

Talibanii afgani acuză: Prinţul Harry probabil că are "o problemă mentală"

de S.T.    |    22 Ian 2013   •   16:18
Talibanii afgani acuză: Prinţul Harry probabil că are "o problemă mentală"
Sursa foto: Foto: Agerpres/ AP

Prinţul Harry probabil că are "o problemă mentală", au apreciat marţi rebelii talibani, după ce acesta a făcut o paralelă între tirul de la bordul elicopterului său, în Afganistan, şi jocurile video.
   
"Sunt 49 de ţări, cu armamentul lor puternic, care nu reuşesc să îi înfrângă pe mujahedini, iar acum prinţul a ajuns să compare acest război cu jocurile sale, Playstation sau cum le spune", a declarat ironic Zabiullah Mujahid, purtătorul de cuvânt al talibanilor pentru AFP.
   
Luni seara, Ministerul britanic al Apărării a anunţat că prinţul Harry a părăsit Afganistanul, după o mobilizare de 20 de săptămâni.
   
Agenţia britanică Press Association, care l-a intervievat în timpul misiunii sale în Afganistan, dar nu a difuzat interviul din motive de securitate, a publicat declaraţiile prinţului.

Declaraţia prinţului Harry care a uimit întreaga lume: "Am ucis mai mulţi oameni"
  
Întrebat ce părere are despre rolul său de copilot-mitralior la bordul unui elicopter de tip Apache, prinţul Harry a declarat că îi "place". "Sunt o persoană care adoră să se joace pe (console) PlayStation şi Xbox, deci îmi place să cred că sunt destul de folositor cu degetele mele", adăugând că a ucis din cockpit.
   
"Este un război serios, un război istoric, de rezistenţă, pentru noi şi poporul nostru", a reacţionat Zabiullah Mujahid.
   
"Nu luăm comentariile lui foarte în serios, pentru că am văzut şi auzit cu toţii că, la întoarcerea lor din Afganistan, mulţi militari străini, ocupanţi, dezvoltă probleme mentale", a continuat purtătorul de cuvânt al talibanilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close