Antena 3 CNN Externe Un tată îndurerat și-a pus capăt zilelor după ce fiica lui a murit în timpul unei operaţii pentru lifting fesier

Un tată îndurerat și-a pus capăt zilelor după ce fiica lui a murit în timpul unei operaţii pentru lifting fesier

Un tată răpus de durere, și-a pus capăt zilelor după ce fiica sa, în vârstă de 29 de ani, a murit în timpul unei operații pentru lifting fesier.

Un tată îndurerat și-a pus capăt zilelor după ce fiica lui a murit în timpul unei operaţii pentru lifting fesier
Sursa foto: Pexels
de Alexandra Ionescu    |    14 Iul 2022   •   21:19

Craig Cambridge, în vârstă de 51 de ani, a fost distrus de durere, după ce fiica sa, Leah, a murit în urma unei operații pentru lifting fesier care nu a decurs cum ar fi trebuit. 

S-a luptat cu dependența de alcool și depresia după moartea tragică a copilei sale și nu a reușit niciodată să își revină.

În ziua în care a murit, el a încercat să sune doctori de trei ori înainte de a-și lua viața, dar nimeni nu i-a răspuns, pentru că era o sărbătoare legală.

După o investigație asupra morții sale, medicul legist senior Kevin McLoughlin a spus că va contacta chirurgul care a greșit operația lui Leah.

Leah Cambridge a murit la scurt timp după operația suferită într-un spital privat din Turcia.

Pe 5 aprilie 2021, partenerul fiicei sale l-a găsit pe Craig mort în podul său, la aproape trei ani după ce Leah a murit în Izmir, Turcia, în august 2018.

Ea a suferit o embolie pulmonară după ce Dr Ali Uckan i-a injectat accidental grăsime în vene. Leah a avut trei atacuri de cord pe masa de operație, potrivit Mirror.co.

McLoughlin a condus anchetele în cazul morților celor doi și a spus că vrea să-l informeze pe doctorul Ali Uckan despre daunele provocate de operația sa.

”În mod normal, sunt destul de detașat și puternic în timpul anchetelor, dar când am văzut că s-a întâmplat o altă tragedie, m-am simțit destul de rănit.

După ce am condus ancheta despre Leah cu ani în urmă, am fost supărat că chirurgul din Turcia a fost lăsat liber. Mi-am propus să trimit raportul chirurgului pentru a-l face conștient de repercusiunile faptei sale. Intenționez să-l trimit autorităților medicale din Turcia pentru a-i face conștienți de modul în care se manifestă o tragedie ani mai târziu. Îmi pare îngrozitor de rău pentru familie”.

×
Subiecte în articol: tata sinucidere liftin fesier operatie
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close