Antena 3 CNN Externe Aluzii șocante la adresa lui Hillary Clinton: "Este grav bolnavă și mai are un an de trăit!"

Aluzii șocante la adresa lui Hillary Clinton: "Este grav bolnavă și mai are un an de trăit!"

Aluzii șocante la adresa lui Hillary Clinton: "Este grav bolnavă și mai are un an de trăit!"
Sursa foto: Foto: Facebook/Hillary Clinton
24 Aug 2016   •   20:20

Un oficial din echipa de campanie a lui Donald Trump sugerează că Hillary Clinton este atât de bolnavă, încât nu va supraviețui mai mult de un an la Casa Albă, conform Independent.

Echipa candidatului democrat, Hillary Clinton, a respins această idee, pe care a încadrat-o la categoria “teorii ale conspirației”.

Mai exact, John Taggers, un oficial din echipa lui Trump, face referire la faptul că Hillary Clinton este mereu îmbrăcată foarte gros, chiar dacă este luna August și în Statele Unite este foarte cald.

“Câți dintre voi ar putea o haină de lână în luna august?” este întrebarea oficialului, cu referință la Clinton.

“Femeia care vrea să fie prima femeie președinte din istoria Statelor Unite poartă o haină de lână la fiecare eveniment. V-ați gândit vreodată de ce?”, continuă Taggers.

“Este foarte grav. Femeia aceasta este foarte bolnavă și echipa încearcă să ascundă asta”.

Inițial, echipa lui Clinton nu a dorit să alimenteze astfel de idei și nu a răspuns acuzațiilor, dar pentru că subiectul a fost rostogolit puternic în continuare, un reprezentant al staffului de campanie a ieșit public cu dosarul medical al lui Hillary Clinton, în care se menționează că femeia este în perfectă stare de sănătate.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close