Antena 3 CNN Externe Traficanţi de droguri, cu tupeu la înăţime. Transportau marijuana în imediata apropiere a lui Obama

Traficanţi de droguri, cu tupeu la înăţime. Transportau marijuana în imediata apropiere a lui Obama

Traficanţi de droguri, cu tupeu la înăţime. Transportau marijuana în imediata apropiere a lui Obama
Sursa foto: newsnewmexico.blogspot.com
17 Feb 2012   •   10:22

Două avioane de vânătoare americane de tip F-16 au interceptat joi un avion de mici dimensiuni care a încălcat spaţiul aerian al elicopterului preşedintelui Barack Obama, aflat într-o deplasare la Los Angeles. Pilotul avionului a fost arestat după descoperirea unei cantităţi mari de marijuana la bord.

Pilotul avionului Cessna 182 a fost predat Departamentului de Poliţie din Long Beach de către Agenţii Serviciilor Secrete. Încălcarea spaţiului aerian al preşedintelui nu a prezentat nici un pericol pentru acesta, astfel încât pilotul va fi anchetat doar pentru droguri.

La bordul avionului a fost găsită o cantitate de 18 kg de marijuana.

Identitatea bărbatului nu a fost încă dezvăluită, iar oficialii federali nu au formulat acuzaţiile penale împotriva lui.

Administraţia Federală a Aviaţiei informase piloţii că a fost interzis traficul aerian pe o rază de aproximativ 13 kilometri în jurul oraşului Los Angeles, însă avionul Cessna a pătruns în acest spaţiu, apropiindu-se astfel de elicopterul Marine One care îl transporta pe preşedintele american.

Obama a sosit miercuri la Los Angeles pentru o serie de avenimente destinate strângerii de fonduri pentru finanţarea campaniei sale de realegere. Joi dimineaţă, acesta a plecat spre sudul metropolei, la Newport Beach, înainte de a pleca spre San Francisco.

×
Subiecte în articol: Obama marijuana avion pilot
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close