Antena 3 CNN Externe Tragedie sângeroasă, în Germania: Trei oameni, împuşcaţi mortal de un bărbat (VIDEO)

Tragedie sângeroasă, în Germania: Trei oameni, împuşcaţi mortal de un bărbat (VIDEO)

Tragedie sângeroasă, în Germania: Trei oameni, împuşcaţi mortal de un bărbat (VIDEO)
19 Aug 2009   •   10:19

O dispută familială a dus la o tragedie sângeroasă, într-un orăşel din vestul Germaniei. Trei oameni au fost ucişi şi o femeie a fost grav rănită de un individ de curând divorţat, care şi-a pierdut controlul şi a deschis focul, orbeşte, în timpul unei întâlniri cu rudele sale. După câteva ore de tensiune, făptaşul s-a predat poliţiei.

Liniştea orăşelului din apropiere de Dusseldorf, a fost tulburată pe neaşteptate, marţi după-amiază, de focuri de armă. Un individ s-a baricadat într-o casă după ce împuşcase mai multe persoane. Un cadavru zăcea chiar în stradă. Se credea că ucigaşul reţine mai mulţi ostatici, inclusiv copii.

Casa a fost încercuită de poliţişti în ţinută de luptă. După câteva ore, bărbatul s-a predat, dar autorităţile nu aveau încă o imagine clară asupra celor întâmplate.

După cum au declarat ulterior martorii, bărbatul de vreo 50 de ani era separat de soţie, dar locuia împreună cu fiica lor. Incidentul s-a produs în timpul vizitei unui expert imobiliar care urma să evalueze casa, în scopul vânzării.

Încă nu se ştie din ce s-a iscat cearta cu final tragic, dar se pare că făptaşul era în stare de ebrietate.

Tragedia le-a readus germanilor în memorie alte recente izbucniri de violenţă ucigaşă, cel mai grav fiind masacrul soldat cu 15 victime într-o şcoală de lângă Stuttgart, în luna martie.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Germania focuri de arma
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close