Antena 3 CNN Externe Momentul în care un trecător sare într-un canal din Amsterdam pentru a salva turiștii dintr-un microbuz care se scufundă

Momentul în care un trecător sare într-un canal din Amsterdam pentru a salva turiștii dintr-un microbuz care se scufundă

Un trecător a sărit într-un canal din Amsterdam pentru a salva turiștii dintr-o dubă care se scufunda.

Momentul în care un trecător sare într-un canal din Amsterdam pentru a salva turiștii dintr-un microbuz care se scufundă
Sursa foto: Twitter/IdeallyaNews
de Alexandra Ionescu    |    04 Apr 2022   •   18:10

Vehiculul, care transporta nouă persoane, a plonjat sâmbătă, 2 aprilie, în canalul Prinsengracht din capitala Olandei.

Dubița a intrat în apă când încercarea șoferului de a parca a mers dezastruos de greșit, potrivit rapoartelor presei locale.

Într-un videoclip, surprins de Jasper Bergen care locuiește în apropiere, duba poate fi văzută plutind în apă.

Un bărbat sare în canal și forțează o ușă din față să se deschidă, în timp ce oamenii coboară pe geamurile de pe cealaltă parte a dubei.

Unul dintre ei stă pe acoperiș în timp ce întreaga dubă se scufundă, în timp ce o barcă fluvială și oameni de pe marginea canalului vin pentru a ajuta oamenii să iasă din apa rece.

Incidentul a avut loc sâmbătă după prânz, în zona turistică, poliția confirmând că toate cele nouă persoane au reușit să iasă în siguranță.

Numele bărbatului eroic nu a fost dat publicității, rapoartele locale îl identifică ca fiind un locuitor din Amsterdam în vârstă de 29 de ani.

Doi turiști au fost nevoiți să meargă la spital - unul pentru tratament pentru o tăietură și unul pentru o încheietură rănită.

Cei șapte rămași au fost duși la o cafenea din apropiere pentru a se încălzi după ce au intrat în apa foarte rece.

Microbuzul a fost ulterior recuperat din apă de către pompieri.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close