Antena 3 CNN Externe Trei români, reţinuţi în Franţa pentru răpirea şi violarea unei turiste la Cannes

Trei români, reţinuţi în Franţa pentru răpirea şi violarea unei turiste la Cannes

Trei români, reţinuţi în Franţa pentru răpirea şi violarea unei turiste la Cannes
15 Aug 2010   •   11:43

Trei tineri români au fost reţinuţi în Franţa, fiind acuzaţi că au răpit două turiste care făceau autostopul pe Riviera franceză, iar pe una dintre ele au violat-o, informează portalul maville.com.

Cele două femei, o americană şi o franţuzoaică, au fost răpite în noaptea de joi spre vineri la Cannes, unde făceau autostopul în faţa unui club de noapte.

Ele au fost terorizate de cei trei români în maşina cărora s-au urcat, însă una dintre cele două femei a reuşit să scape la La Gaude. Cea de-a doua a fost însă lovită şi violată, după care a fost abandonată, vineri dimineaţă, pe marginea şoselei, între Le Muy şi Draguignan.

Agresorii au fost reţinuţi după numai câteva ore, în urma unei anchete declanşate de jandarmeria din Grasse şi poliţia municipală din Cannes.

"Tânăra americană a reuşit să scape din mâinile răpitorilor", a declarat căpitanul Daniel Chazalon, coordonatorul anchetei, adăugând că femeia a reuşit să alerteze forţele de ordine, care i-au localizat pe agresori vineri dimineaţă, când aceştia au retras bani folosind cardul de credit al victimei.

"Victimele i-au recunoscut formal pe cei trei, români cu vârste de 16, 17 şi 19 ani, care nu au domiciliu stabil, dar se află cu regularitate în zona Cannes", a precizat Chazalon, afirmând că tinerii se află în arest şi urmează să fie deferiţi Parchetului din Grasse.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: romani viol turista Cannes Franta politisti
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close