Antena 3 CNN Externe Donald Trump îl atacă pe Barack Obama: Nu vrea să vină, are de terminat un meci de golf

Donald Trump îl atacă pe Barack Obama: Nu vrea să vină, are de terminat un meci de golf

Donald Trump îl atacă pe Barack Obama: Nu vrea să vină, are de terminat un meci de golf
19 Aug 2016   •   22:21

Preşedintele SUA, Barack Obama, nu a vizitat zonele afectate de inundaţii pentru că este în vacanţă şi nu vrea să rateze meciurile de golf, a acuzat Donald Trump, candidatul republican la preşedinţie, în cursul unei vizite efectuate în zone calamitate din Louisiana.

"Preşedintele Obama nu vrea să vină aici, încearcă să termine un meci de golf. Nu vrea să scadă sub standarde", a declarat Donald Trump în Baton Rouge, Louisiana, conform ABC News şi Politico.com.

Donald Trump a ajuns vineri în statul Louisiana, însoţit de candidatul republican la funcţia de vicepreşedinte al SUA, Mike Pence. Cei doi politicieni vor vizita zone din Baton Rouge afectate de inundaţii masive soldate cu 13 morţi şi avarierea a 40.000 de case.

"Totul va fi bine", le-a promis Donald Trump zecilor de simpatizanţi care l-au întâmpinat.

Înaintea vizitei, Biroul lui John Bel Edwards, guvernatorul democrat al statului Louisiana, a comunicat că "Donald Trump este binevenit, dar nu doar pentru o sesiune de fotografii".

"Sperăm că se va oferi ca voluntar sau că va face o donaţie semnificativă de fonduri pentru victime", a precizat Biroul guvernatorului.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close