Antena 3 CNN Externe Un american a fost dat jos din avion pentru că mirosea urât (VIDEO)

Un american a fost dat jos din avion pentru că mirosea urât (VIDEO)

Un american a fost dat jos din avion pentru că mirosea urât (VIDEO)
Sursa foto: femeie
19 Feb 2010   •   10:36

Un pasager a fost dat jos dintr-un avion canadian dintr-un motiv deosebit de jenant: mirosea prea urât. Echipajul a considerat că duhoarea era de-a dreptul o ameninţare pentru ceilalţi călători. Omul s-a putut îmbarca într-un alt avion a doua zi, după ce, probabil, s-a spălat.

Bărbatul, cetăţean american, se îmbarcase pe un zbor intern al companiei Air Canada Jazz - din oraşul Charlottetown la Montréal. Numai că pasagerii din preajma sa pur şi simplu nu i-au putut suporta mirosul.

Echipajul a încercat să le găsească locuri mai departe, dar avionul era destul de mic, aşa că până la urmă n-a fost altă soluţie decât debarcarea călătorului cu iz neplăcut.

O oficialitate de la Air Canada Jazz nu a dorit să spună prea mult despre cele întâmplate, afară de faptul că această companie "ia în serios ameninţările la adresa siguranţei sau a confortului pasagerilor".

Pasagerul s-a putut, totuşi, îmbarca a doua zi pe un alt avion care l-a dus la destinaţie, aşa că reporterii nu l-au mai găsit pentru a-i cere părerea. Ei au vorbit cu alţi călători din acelaşi aeroport care s-au arătat ceva mai îngăduitori.

Incidentul i-a făcut pe cei prevăzători să mai adauge încă o măsură de precauţie la cele obişnuite de până acum, înaintea călătoriilor aeriene.



Antena 3

×
Subiecte în articol: avion pasager SUA
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close