Un avion Air France a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Bombay, din cauza unei probleme la unul dintre motoare

de A.M.P    |    11 Mar 2013   •   16:25
Un avion Air France a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Bombay, din cauza unei probleme la unul dintre motoare Foto: mirror.co.uk

Un avion aparţinând Air France cu destinaţia Paris-Charles-de-Gaulle a efectuat luni o aterizare de urgenţă la Bombay, la scurt timp după ce a decolat, din cauza unei probleme la unul dintre motoare, a precizat compania, confirmând informaţiile agenţiei PTI, informează AFP.
   
Aeronava Airbus A330, având la bord 200 de pasageri, dintre care doi bebeluşi, a trebuit să se întoarcă din drum la 30 de minute de la decolare, luni, la ora locală 03.13 (duminică, 23.43, ora României), pe aeroportul internaţional din Bombay.
   
"Avionul s-a întors din drum după o defecţiune la unul din motoare. Motorul a fost pus la ralanti, pentru o problemă de pompare", a explicat purtătorul de cuvânt al Air France, precizând că este vorba despre un incident "nu foarte rar".
   
Pasagerii zborului AF 217 au fost cazaţi într-un hotel din Bombay, aşteptând să fie transferaţi la bordul unui alt avion cu destinaţia Paris.
   

x close