Antena 3 CNN Externe Un bărbat s-a sinucis sărind de pe clădirea Parlamentului german

Un bărbat s-a sinucis sărind de pe clădirea Parlamentului german

Un bărbat s-a sinucis sărind de pe clădirea Parlamentului german
Sursa foto: bundestag
25 Apr 2010   •   10:33

Un bărbat s-a sinucis sărind de pe terasa Reichstag, sediul Parlamentului german şi importantă atracţie turistică din Berlin, a anunţat sâmbătă Bundestagul, într-un comunicat citat de AFP.

"Este un fenomen rarisim", a afirmat un purtător de cuvânt al poliţiei berlineze, care nu exclude posibilitatea de a fi un caz fără precedent.

Vizitatorul, în vârstă de 45 de ani, care se afla pe terasa de pe acoperişul clădirii, recunoscută prin impozanta sa cupolă de sticlă construită de britanicul Norman Foster, s-a sinucis în cursul după-amiezii sărind în curtea interioară, potrivit comunicatului Parlamentului german.

Conform poliţiei, care exclude ipoteza unui accident, bărbatul ar fi un german care nu era originar din Berlin. Turiştii aflaţi la faţa locului au fost evacuaţi şi cupola închisă pe parcursul intervenţiei poliţiei.

Terasa de pe acoperişul Reichstag, simbol al Germaniei reunificate, oferă o privelişte impresionantă asupra capitalei. Bundestagul s-a mutat în sediul renovat din Reichstag în vara lui 1999, în momentul mutării Guvernului german de la Bonn la Berlin.

Antena3.ro





×
Subiecte în articol: sinucidere terasa parlament Germania turist
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close