Antena 3 CNN Externe Un chinez de patru ani este cel mai tânăr imitator al lui Michael Jackson (VIDEO)

Un chinez de patru ani este cel mai tânăr imitator al lui Michael Jackson (VIDEO)

Un chinez de patru ani este cel mai tânăr imitator al lui Michael Jackson (VIDEO)
Sursa foto: baietel
22 Mai 2010   •   13:18

Are doar patru ani, vine din China şi este poate cel mai tânăr imitator al lui Michael Jackson din întreaga lume. Pentru că dansează asemenea superstarului, micuţul a ajuns vedetă de talie internaţională.

A fost invitat la numeroase emisiuni de televiziune din China, Acum, faima lui a depăşit graniţele ţării. Micuţul Xiaobao a dansat în cadrul uneia dintre cele mai de succes emisiuni din SUA.

Părinţii copilului spun că muzica lui Michael i-a salvat viaţa. Băiatul s-a născut prematur, cântărind puţin peste 900 de grame şi mult timp viaţa i-a fost în pericol. Se dezvolta greu aşa că părinţii l-au lăsat să asculte de mic melodiile lui Michael, în speranţa că ritmul muzicii îl va face să înceapă să se mişte. Şi exact aşa s-a întâmplat.

Mama copilului recunoaşte că acesta nu duce o viaţă normală, asemenea celorlalţi copii. Se antrenează zilnic, ore întregi, cu un profesor de dans din Beijing. Dar, spune femeia, asta este ceea ce îşi doreşte copilul. Profesorul de dans al copilului este de aceeaşi părere.

Micuţului îi place să fie în centrul atenţiei şi spune că abia aşteaptă să ajungă prinţul muzicii pop.



Antena 3




×
Subiecte în articol: michael jackson vedeta baiat muzica
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close