Antena 3 CNN Externe Un cotidian spaniol îl prezintă pe antrenorul FC Barcelona drept un cerşetor român (VIDEO)

Un cotidian spaniol îl prezintă pe antrenorul FC Barcelona drept un cerşetor român (VIDEO)

Un cotidian spaniol îl prezintă pe antrenorul FC Barcelona drept un cerşetor român (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Aug 2010   •   08:33

Update: Redacţia codtidianului a transmis scuze Ambasadei României la Madrid vineri. Jurnaliştii au precizat că au eliminat conţinutul referitor la cetăţenii români.

După francezi, spaniolii ne iau peste picior şi îi pun pe toţi românii în aceeaşi oală cu cerşetorii noştri din străinătate. Într-o serie de benzi desenate, cotidianul spaniol Marca îl prezintă pe antrenorul echipei FC Barcelona drept un cerşetor român. Tehnicianul apelează la mila rivalului său, antrenorul celor de la Real Madrid.

În clipul din seria Marcatoons, Jose Mourinho, aflat într-o maşină, se opreşte la un semafor unde se întâlneşte cu Josep Guardiola, care, îmbrăcat ca un cerşetor, se pretinde a fi un român şi îi cere bani tehnicianului portughez:

"- Bună ziua! Ce faci îmbrăcat aşa?
- Daţi-mi un mic ajutor pentru un club de fotbal.
- Haide, haide. Valorezi mai mult decât atât.
- Eu nu Pep. Eu sunt un biet român care... Este trist să fii nevoit să cerşeşti dar şi mai trist este să fii nevoit să furi!"


În cele din urmă, tehnicianul celor de la Madrid îşi refuză rivalul şi demarează în trombă.



Nu este pentru prima dată când românii sunt făcuţi cerşetori. Un comediant de la Paris a spus acelaşi lucru la televiziunea France 2.



Victimă a atacurilor xenofobe a căzut şi înotătoarea Roxana Mărăcineanu, în timpul unei transmisiuni de la Campionatele Europene de la Budapesta.

Antena 3


×
Subiecte în articol: romani cersetori benzi desenate marca
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close