Antena 3 CNN Externe Un miliardar american a fost arestat. Bărbatul a fost acuzat de CRIMĂ, dar nimeni n-a putut dovedi vinovăţia lui. Cum s-a dat de gol

Un miliardar american a fost arestat. Bărbatul a fost acuzat de CRIMĂ, dar nimeni n-a putut dovedi vinovăţia lui. Cum s-a dat de gol

Un miliardar american a fost arestat. Bărbatul a fost acuzat de CRIMĂ, dar nimeni n-a putut dovedi vinovăţia lui. Cum s-a dat de gol
de O.P.    |    17 Mar 2015   •   07:05

Un miliardar american de 71 de ani, bănuit că a comis mai multe crime în ultimele 3 decenii, a fost arestat. De-a lungul timpului, a fost bănuit că şi-a ucis soţia, un vecin şi o prietena de familie. A reuşit să scape de fiecare dată, dar acum şi-a mărturisit faptele pe platoul unui reality show. 

Milionarul Robert Durst a spus cuvintele care îl incriminează fără să ştie că microfonul pe care îl purta era pornit. Magnatul tocmai încheiase o filmare pentru un documentar despre o serie de crime în care a fost suspectul principal. Iar la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii l-au arestat.

Milionarul a intrat în vizorul Poliţiei în 1982. Atunci, soţia lui a dispărut fără urmă. Trupul ei nu a fost găsit nici până astăzi. Anchetatorii au bănuit că Robert Durst şi-a omorât nevasta, dar nu au avut suficiente dovezi. Aproape 20 de ani mai târziu, milionarul şi-a ucis un vecin. A recunoscut crima, dar a spus că totul a fost în legitimă apărare. Iar instanţa i-a dat câştig de cauză.

În 2000, Durst a fost principalul suspect pentru moartea lui Susan Berman, o prietenă apropiată şi autoare de romane poliţişte. Femeia a fost împuşcată în dormitorul ei, iar poliţiştii au aflat despre crimă dintr-o scrisoare anonimă. Greşelile de ortografie i-au îndreptat spre miliardar.

Uciderea lui Susan Berman a rămas un caz nerezolvat. Anchetatorii vor să demonstreze acum că arestarea de zilele trecute are legătură tocmai cu uciderea scriitoarei. Autorităţile invocă dovezi apărute pe parcursul ultimului an. Nu s-au referit direct la controversata înregistrare din pauza de la filmări. 
 


×
Subiecte în articol: crime
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close