Antena 3 CNN Externe Un milion de dolari zilnic pentru protecția lui Donald Trump. Ce se va întâmpla după ce președintele ales al americanilor se va muta la Casa Albă

Un milion de dolari zilnic pentru protecția lui Donald Trump. Ce se va întâmpla după ce președintele ales al americanilor se va muta la Casa Albă

Un milion de dolari zilnic pentru protecția lui Donald Trump. Ce se va întâmpla după ce președintele ales al americanilor se va muta la Casa Albă
de S.T.    |    22 Noi 2016   •   10:46

Autorităţile newyorkeze cheltuiesc zilnic un milion de dolari din bugetul metropolei pentru a asigura securitatea preşedintelui ales şi a familiei sale.

Toate aceste costuri nu vor scădea dramatic după ce miliardarul republican se mută la Casa Albă, având în vedere că Melania Trump a anunţat deja că va continua să locuiască în Manhattan, pentru ca fiul cuplului prezidenţial să nu fie transferat în mijlocul anului şcolar, transmite CNN.

Trump a anunțat ce va face în prima zi a mandatului. ”E un potenţial dezastru pentru SUA”

Donald Trump a sugerat, de asemenea, că are de gând să revină des în locuinţa sa din Trump Tower, atât timp cât Melania şi Barrob Trump vor rămâne în Manhattan.

Printre aceste costuri se numără în special necesitatea de asigurare a prezenţei poliţiştilor alături de copiii şi nepoţii miliardarului republican, care beneficiază de asemenea de protecţia serviciilor secrete.

Toate rudele apropiate preşedintelui ales locuiesc în metropola newyorkeză şi au dreptul la protecţia serviciilor secrete.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close