Antena 3 Externe Un nou atac terorist cu avioane în SUA? Iată semnele care prevestesc teroarea. FOTO şi VIDEO

Un nou atac terorist cu avioane în SUA? Iată semnele care prevestesc teroarea. FOTO şi VIDEO

de O.P.    |    23 Sep 2011   •   11:27
Un nou atac terorist cu avioane în SUA? Iată semnele care prevestesc teroarea. FOTO şi VIDEO
Sursa foto: Sursa: Gauker.com

Americanii "suflă şi în iaurt" şi sunt gata să reacţioneze în orice moment dacă s-ar întâmpla ca un nou atac terorist să aibă loc. FBI-ul s-a sesizat şi studiază semnele ciudate care au apărut pe mai multe aeronave care aparţin companiei  Southwest Airlines.

Potrivit site-ului Gawker.com, mai mulţi angajaţi ai companiei respective au alertat autorităţile după ce au fotografiat semnele ciudate care au fost desenate pe mai multe avioane."Le-am văzut de nenumărate ori pe ţevile de eşapament ale motoarelor, pe aripile avioanelor şi în multe alte locuri. Mi s-au părut ciudate, aşa că ama lertat autorităţile, care trebuie să studieze acest caz foarte atent pentru a preveni posibile acte teroriste", a declarat un angajat al companiei.

Jurnaliştii de la Fox News au realizat un reportaj privitor la aceste semne şi au afirmat că simbolurile acelea au fost trasate cu o substanţă care, la căldură declanşează un proces chimic.


Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close