Antena 3 CNN Externe Un ROMÂN trebuia să fie în avionul prăbuşit în Franţa. "În ultima clipă ne-am decis să nu urcăm. Acum sunt bine"

Un ROMÂN trebuia să fie în avionul prăbuşit în Franţa. "În ultima clipă ne-am decis să nu urcăm. Acum sunt bine"

Un ROMÂN trebuia să fie în avionul prăbuşit în Franţa. "În ultima clipă ne-am decis să nu urcăm. Acum sunt bine"
de O.P.    |    25 Mar 2015   •   07:27

La bordul avionului Airbus A320 trebuia să fie şi jucătorul român Alin Vigariu, lansat la clubul Electroputere şi care joacă în prezent pentru Dalkurd FF. În utlimul moment, staff-ul tehnic al echipei a decis să nu urce în avionul care ajungea la Dusseldorf din cauza escalei prea mari pe care o aveau în Germania.

"Acum sunt bine. Am sunat acasă să spun că sunt bine", a declarat Vigariu.

Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, având la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit marţi dimineaţă într-o zonă muntoasă din sud-estul Franţei, în apropierea localităţii Barcelonnette.

Avionul decolase de la Barcelona la ora 10.01 (11.01, ora României) şi urma să ajungă la Dusseldorf, în nordul Germaniei, însă a dispărut de pe ecranele radarelor în jurul orei 11.15 (12.15, ora României).

Printre persoanele aflate la bordul avionului companiei Germanwings erau 67 de cetăţeni germani, 45 de spanioli, zeci de turci şi cel puţin un belgian.



×
Subiecte în articol: avion prabusit tragedie aviatica
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close