Antena 3 CNN Externe Un student italian și-a tatuat pe braț codul QR al certificatului de vaccinare

Un student italian și-a tatuat pe braț codul QR al certificatului de vaccinare

Un student de 22 de ani din Italia a devenit o senzație neașteptată pe internet după ce și-a tatuat codul de bare al certificatului COVID-19 pe braț.

Un student italian și-a tatuat pe braț codul QR al certificatului de vaccinare
Sursa foto: Facebook
de Alexandru Negrici    |    21 Aug 2021   •   17:11

Andrea Colonnetta a spus că nu s-a gândit prea mult înainte de a-și face ultimul tatuaj.

„Cu siguranță este ceva original, îmi place să fiu diferit”, a declarat Colonnetta, din orașul Reggio Calabria din sud, pentru ziarul Corriere della Calabria.

Partea inferioară a brațului stâng al lui Colonnetta poartă acum o matrice de pătrate negre din codul QR al certificatului său verde italian.

Permisul oferă dovada vaccinării împotriva coronavirus.

O extensie a certificatului digital Covid al UE, a fost solicitată în Italia începând cu 6 august pentru intrarea în cinematografe, muzee și locuri de sport în interior sau să mănânce în interior la restaurante.

Colonnetta, care a spus că a primit ambele doze de vaccin împotriva coronavirusului, a declarat că, deși a primit multă atenție pe Instagram și TikTok, părinții săi au rămas puțin perplexi.

„Cu siguranță, m-au încurajat să fiu mai puțin impulsiv și să reflectez mai bine asupra lucrurilor ...”, a spus el ziarului.

Noul său cod de bare funcționează perfect.

Un videoclip postat inițial pe TikTok arată cum Colonnetta intră în McDonald’s își ridică mâneca își fotografiază codul, iar un paznic îi scanează apoi poza.

 

×
Subiecte în articol: Italia COVID-19
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close