Antena 3 CNN Externe Un tren de pasageri şi unul de marfă s-au ciocnit în Rusia. Cel puţin cinci persoane au murit şi alte câteva zeci sunt rănite grav

Un tren de pasageri şi unul de marfă s-au ciocnit în Rusia. Cel puţin cinci persoane au murit şi alte câteva zeci sunt rănite grav

Un tren de pasageri şi unul de marfă s-au ciocnit în Rusia. Cel puţin cinci persoane au murit şi alte câteva zeci sunt rănite grav
de S.T.    |    20 Mai 2014   •   13:46

Un tren de marfă a acroşat un tren de pasageri în regiunea feroviară a Moscovei. Cele două garnituri circulau paralel în momentul producerii accidentului.

Din primele informaţii reiese că cel puţin cinci persoane au murit şi alte câteva zeci sunt rănite grav. Trenul de pasageri efectua o cursă regulată pe ruta Moscova - Chişinău.

UPDATE
: O sursă din cadrul companiei ruse de căi ferate a afirmat că accidentul feroviar produs marţi în apropiere de Moscova ar putea fi provocat de o defecţiune la sistemul de frânare al marfarului, relatează Interfax.



Echipajele de salvare sosite la locul accidentului scot victimele din vagoanele contorsionate.

"Astăzi, la ora 12.38 PM (ora locală), un tren de marfă a intrat în coleziune cu un tren de pasageri în regionala de căi ferate Bekasovo-Nara. În urma impactului, trei vagoane de pasageri au sărit de pe şine şi alte 16 vagoane ale mărfarului au deraiat", anunţă sec un comunicat al Poliţiei Transporturi Ruse, fără a preciza numărul de victime sau circumstanţele în care s-a produs accidentul.

În zonă au fost trimise două echipe de reparaţii, cu 45 de oameni şi 16 ambulanţe, care să acorde ajutor medical victimelor din tren.

Circulaţia feroviară de pe această magistrală a fost suspendată temporar.


×
Subiecte în articol: accident feroviar
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close