Antena 3 CNN Externe Un ucigaş plătit s-a îndrăgostit de femeia pe care trebuia să o lichideze. Vezi cum i-a înscenat moartea

Un ucigaş plătit s-a îndrăgostit de femeia pe care trebuia să o lichideze. Vezi cum i-a înscenat moartea

Un ucigaş plătit s-a îndrăgostit de femeia pe care trebuia să o lichideze. Vezi cum i-a înscenat moartea
Sursa foto: Sursa: Mirror.co.uk
de O.P.    |    23 Sep 2011   •   09:22

Cu un căluş în gură, o macetă lângă ea şi acoperită cu sânge, femeia părea victima unei crime brutale. Însă Iranildes Araujo a trăit şansa vieţii ei când bărbatul plătit să o omoare s-a îndrăgostit de ea.

Carlos de Jesus a fost plătit cu 345 de lire pentru a o ucide pe femeie, de către Maria Simoes care credea ca Iranildes avea o aventură cu soţul ei. Însă când asasinul plătit şi-a văzut victima s-a îndrăgostit pe loc de ea şi i-a mărturisit ce avea să se întâmple.

Proaspătul cuplu a pus la cale un plan pentru a înscena moartea femeii. "Mi-am rupt tricoul, am aşezat maceta lângă mine, apoi Carlos m-a legat şi a turnat sos de tomate peste mine", a declarat femeia, citata de Mirror.co.uk.

Apoi bărbatul a fotografiat-o şi a trimis poza "şefei". Însă totul a fost descoperit trei zile mai târziu, când Maria i-a văzut pe cei doi sărutându-se pe stradă. În mod uimitor, doamna Simoes s-a dus la poliţie să se plângă că a fost păcălită şi că i s-au furat banii.

 

×
Subiecte în articol: violente justitie Politie
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close