Antena 3 CNN Externe "Văduva albă", cea mai periculoasă FEMEIE din lume. Face parte din Al Qaeda şi e pe lista celor mai sângeroşi terorişti

"Văduva albă", cea mai periculoasă FEMEIE din lume. Face parte din Al Qaeda şi e pe lista celor mai sângeroşi terorişti

"Văduva albă", cea mai periculoasă FEMEIE din lume. Face parte din Al Qaeda şi e pe lista celor mai sângeroşi terorişti
de O.P.    |    10 Oct 2012   •   11:47

Nu numai bărbaţii figurează pe lista celor mai căutaţi terorişti din lume, ci şi o femeie, pe care membrii reţelei Al Qaeda au numit-o "Văduva Albă". Samantha Lewthwaite, de origine britanică şi fiica unui militar care a servit pentru armata Marii Britanii, este una din cele mai periculoase femei din lume, scrie Daily Mail.



Samantha este văduva lui Jemaine Lindsay, unul dintre autorii atacului terorist din 7/7 2005, care a avut loc la Londra şi în care au murit 26 de oameni. Potrivit ultimelor date, Samantha a pregătit chiar ea bomba pe care soţul ei a aruncat-o în aer.

Se pare că femeia s-ar afla acum la graniţa cu Somalia, acolo unde pregăteşte un grup de femei sinucigaşe, care vor lucra în slujba Al Qaeda. Pe un site musulman, a fost postat următorul mesaj, care i se adresează: “Noi îi spunem Dada Mzungu, care tradus înseamnă teroarea necredincioşilor. A venit în Kenya să-i elimine pe necredincioşi.



Aceştia au vânat-o, dar nu a fost de găsit. Conduce o legiune de femei războinice şi comandă operaţiuni împotriva necredincioşilor. Acum, ea a ajuns un model pentru surorile noastre musulmane. Toate femeile vor să fie ca Dada Mzungu
”.


După ce au fost furnizate aceste informaţii la serviciile secrete din întreaga lume, Kenya a emis o alertă de risc terorist ridicat pentru că se teme de răzbunarea musulmanilor fanatici, după ce autorităţile kenyene au încercat să distrugă celula teroristă Al Shabaab, fără succes însă.


 




×
Subiecte în articol: terorist terorism
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close