Antena 3 CNN Externe Văduva unui terorist musulman, care a ucis şapte agenţi CIA: "Sunt mândră de soţul meu" (VIDEO)

Văduva unui terorist musulman, care a ucis şapte agenţi CIA: "Sunt mândră de soţul meu" (VIDEO)

Văduva unui terorist musulman, care a ucis şapte agenţi CIA: "Sunt mândră de soţul meu" (VIDEO)
Sursa foto: islam
08 Ian 2010   •   16:56

Fanatismul islamic nu pare să cunoască limite. Văduva unui terorist sinucigaş se declară "mândră" de bărbatul său, care a ucis opt agenţi CIA când şi-a detonat bomba, într-o bază americană din Afganistan. Surse islamiste afirmă că teroristul era un agent dublu care a intrat în serviciul americanilor pentru a avea prilejul să ucidă cât mai mulţi dintre ei.

La 30 decembrie, medicul iordanian Abu Mulal Al Balawi a detonat bomba ascunsă asupra sa în incinta unei baze a CIA din oraşul afgan Host. Pe lângă terorist, şapte agenţi CIA şi un ofiţer iordanian şi-au pierdut viaţa. Prin numărul victimelor, atacul este cel mai grav suferit de serviciul secret american din 1983 încoace. Soţia teroristului, originară din Turcia, nu regretă, totuşi, deloc fapta soţului său.

"Sunt mândră de soţul meu. A executat o mare operaţiune în acest război. Sper că Allah îi va accepta sacrificiul şi îl va recunoaşte ca martir" a declarat aceasta.

Femeia are şi ea convingeri islamiste şi este, între altele, autoarea unei cărţi intitulate "Osama ben Laden, Che Guevara al Orientului".

Atacul a fost revendicat de aripa afgană a reţelei Al-Qaida, ca o răzbunare pentru uciderea unor lideri ai grupării de către forţele americane.



Antena 3

×
Subiecte în articol: terorist CIA vaduva
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close