Antena 3 CNN Externe Văduvele lui Osama ben Laden, condamnate la 45 de zile de închisoare

Văduvele lui Osama ben Laden, condamnate la 45 de zile de închisoare

Văduvele lui Osama ben Laden, condamnate la 45 de zile de închisoare
Sursa foto: Foto: obama.net
02 Apr 2012   •   14:50

Justiţia pakistaneză le-a condamnat luni pe cele trei văduve ale lui Osama ben Laden, dar şi pe două dintre fiicele acestuia, la câte 45 de zile de închisoare pentru sejur ilegal pe teritoriul ţării, a anunţat luni anturajul acestora, relatează AFP.
   
"Judecătorul a anunţat o pedeapsă de o lună şi jumătate pentru cele cinci acuzate. El le-a condamnat, de asemenea, la plata unei amenzi în valoare de 10.000 de rupii (82 de euro)", a declarat pentru presă Zakarya Ahmad Abdulfattah, fratele celei mai tinere dintre soţiile fostului lider al reţelei teroriste Al-Qaida, yemenita Amal Abdulfattah.
   
"S-a dispus ca Ministerul de Interne să organizeze repatrierea acestora" în ţara lor, a anunţat, pe de altă parte, avocatul femeilor, Muhammad Aamir. El a adăugat că aceste pedepsele vor fi terminate de ispăşit peste două săptămâni, acuzatele fiind arestate pentru sejur ilegal pe 3 martie.
   
Cele cinci femei şi un număr nedeterminat de alţi copii şi nepoţi ai lui Osama ben Laden se află în custodia autorităţilor pakistaneze de la raidul militar american în care liderul Al-Qaida a fost eliminat, pe 2 mai, în nordul ţării.


×
Subiecte în articol: Justitia pakistan fiice inchisoare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close