Antena 3 CNN Externe "Viaţa mea s-a schimbat. Sunt un om norocos!" Un imigrant dominican a câştigat 338 de milioane de dolari la loteria din SUA

"Viaţa mea s-a schimbat. Sunt un om norocos!" Un imigrant dominican a câştigat 338 de milioane de dolari la loteria din SUA

"Viaţa mea s-a schimbat. Sunt un om norocos!" Un imigrant dominican a câştigat 338 de milioane de dolari la loteria din SUA
Sursa foto: Foto: impactlab.net
de S.T.    |    27 Mar 2013   •   08:45

Pedro Quezada, un imigrant din Republica Dominicană ce locuieşte în New Jersey, a câştigat 338 de milioane de dolari la loteria americană, unul dintre cele mai mari câştiguri din istoria jocului..
 
"Viaţa mea s-a schimbat. Sunt un om norocos pentru că vorbesc mereu despre Dumnezeu şi pentru că el este mereu prezent în sufletul meu", a declarat câştigătorul, citat AFP.

"Viaţa mea se va schimba puternic cu atâţia bani, însă inima mea nu se va schimba", a asigurat Pedro Quezada, proprietarul unui magazin alimentar gestionat de unul dintre copii săi.
   
Conform loteriei Powerball, acesta ar trebui să obţină în total între 152 şi 221 de milioane de dolari după plata impozitelor federale şi locale.

Cel mai mare câştig oferit de loteria americană s-a ridicat la 640 de milioane de dolari şi a fost împărţit de trei jucători în martie 2012.


×
Subiecte în articol: New Jersey
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close