Antena 3 CNN Externe Viața unui tânăr fără adăpost s-a schimbat radical după un video devenit viral

Viața unui tânăr fără adăpost s-a schimbat radical după un video devenit viral

Viața unui tânăr fără adăpost din Columbia s-a schimbat radical, după ce a publicat un video în care își sărbătorește câinii cu un tort și lumânări.

Viața unui tânăr fără adăpost s-a schimbat radical după un video devenit viral
Sursa foto: Instagram/joseluis .matos.7906
de Alexandra Ionescu    |    12 Ian 2022   •   15:11

José Luis Matos are 25 de ani și trăiește pe străzile din Bucaramanga, capitala departamentului columbian Santander. Toată lumea îl cunoaște drept „Choco Aventura”, unul dintre numeroșii oameni fără adăpost din oraș.

În ultimele zile, un videoclip a devenit viral pe rețelele de socializare, schimbându-i viața.

În imagini se vede cum tânărul taie un tort decorat cu două lumânări și oferă câte o porție celor doi câini ai săi, Nena și Shaggy, care poartă „pălării aniversare”.

De asemenea, tânărul le cântă „La mulți ani" și apoi îi îmbrățișează și îi sărută, scrie La Stampa.

„Câinii sunt viața pentru mine. Ei sunt familia mea, îi văd, îi mângâi și ei sunt compania mea. Îi iubesc”, a spus José.

Scena i-a emoționat pe mulți internauți care s-au organizat pentru a-l ajuta: Choco a primit haine noi, un telefon mobil, un loc de muncă și chiar un loc unde să locuiască alături de animalele sale de companie. În replică, tânărul, împreună cu David Guerrero, un activist pentru drepturile omului, a organizat o colectă de alimente, care va ajuta câțiva câini fără stăpâni, informează Mediafax.

×
Subiecte în articol: Columbia caini videoclip viral
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close