Antena 3 CNN Externe Video incredibil: Un vânător este doborât la pământ de leul vânat, dar scapă cu viaţă. Vezi cum a fost posibil

Video incredibil: Un vânător este doborât la pământ de leul vânat, dar scapă cu viaţă. Vezi cum a fost posibil

Video incredibil: Un vânător este doborât la pământ de leul vânat, dar scapă cu viaţă. Vezi cum a fost posibil
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Oct 2011   •   15:38

Un vânător din Africa şi-a văzut literalmente moartea cu ochii după ce a scăpat ca prin urechile acului de atacul unui leu încolţit.

Bărbatul şi alţi vânători, împreună cu câţiva ghizi locali, erau pe urmele a doi lei ucigaşi de oameni.

După mai bine de două ore de urmărire a leilor, unul dintre ghizi a observat că unul dintre lei a plecat de unul singur, în timp ce al doilea, rănit, se deplasează în cerc, într-o zonă cu tufişuri atât de dense încât vizibilitatea este limitată la 3-4 metri în orice direcţie.

La un moment dat, vânătorii îşi dau seama că ei au devenit prada. Leul trecea peste urmele lăsate de vânători, dându-le târcoale.

Se răspândesc în linie, continuând vânătoarea. Animalul este reperat, dar, deşi rănit, este mult prea rapid. Se foloseşte de tufişuri pentru a se ascunde.

În cele din urmă, vânătorii văd că felina se opreşte, îşi aleg locul potrivit pentru atac, dar sunt luaţi ei cei luaţi prin surprindere. Leul rănit declanşează un atac fulgerător repezindu-se într-o fugă nebună către cel mai expus dintre vânători.

Animalul ajunge la bărbat şi îl doboară. Din fericire, în momentul contactului dintre cei doi, leul era deja mort. A fost nevoie de cel puţin trei focuri de armă pentru a opri masiva felină.

Atacul feroce a fost la mai puţin de o secundă distanţă de a-i deveni fatal bărbatului.

 
Get Adobe Flash player

×
Subiecte în articol: vanatoare leu vanatori felina lei vanator atac

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close