Antena 3 CNN Externe Video incredibil: Un vânător este doborât la pământ de leul vânat, dar scapă cu viaţă. Vezi cum a fost posibil

Video incredibil: Un vânător este doborât la pământ de leul vânat, dar scapă cu viaţă. Vezi cum a fost posibil

Video incredibil: Un vânător este doborât la pământ de leul vânat, dar scapă cu viaţă. Vezi cum a fost posibil
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Oct 2011   •   15:38

Un vânător din Africa şi-a văzut literalmente moartea cu ochii după ce a scăpat ca prin urechile acului de atacul unui leu încolţit.

Bărbatul şi alţi vânători, împreună cu câţiva ghizi locali, erau pe urmele a doi lei ucigaşi de oameni.

După mai bine de două ore de urmărire a leilor, unul dintre ghizi a observat că unul dintre lei a plecat de unul singur, în timp ce al doilea, rănit, se deplasează în cerc, într-o zonă cu tufişuri atât de dense încât vizibilitatea este limitată la 3-4 metri în orice direcţie.

La un moment dat, vânătorii îşi dau seama că ei au devenit prada. Leul trecea peste urmele lăsate de vânători, dându-le târcoale.

Se răspândesc în linie, continuând vânătoarea. Animalul este reperat, dar, deşi rănit, este mult prea rapid. Se foloseşte de tufişuri pentru a se ascunde.

În cele din urmă, vânătorii văd că felina se opreşte, îşi aleg locul potrivit pentru atac, dar sunt luaţi ei cei luaţi prin surprindere. Leul rănit declanşează un atac fulgerător repezindu-se într-o fugă nebună către cel mai expus dintre vânători.

Animalul ajunge la bărbat şi îl doboară. Din fericire, în momentul contactului dintre cei doi, leul era deja mort. A fost nevoie de cel puţin trei focuri de armă pentru a opri masiva felină.

Atacul feroce a fost la mai puţin de o secundă distanţă de a-i deveni fatal bărbatului.

 

×
Subiecte în articol: vanatoare leu vanatori felina lei vanator atac
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close