Antena 3 CNN Externe Virusul din China se răspândește alarmant. Emiratele Arabe Unite anunţă cel puţin un caz de infectare

Virusul din China se răspândește alarmant. Emiratele Arabe Unite anunţă cel puţin un caz de infectare

Autorităţile din Emiratele Arabe Unite au detectat cel puţin o persoană infectată cu noul coronavirus din China, în cadrul unei familii provenite din Wuhan - acesta fiind, probabil, primul caz identificat în Orientul Mijlociu, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii.

Virusul din China se răspândește alarmant. Emiratele Arabe Unite anunţă cel puţin un caz de infectare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Ian 2020   •   09:37

„Ministerul Sănătăţii şi Prevenţiei a anunţat un caz de infectare cu noul coronavirus la o familie provenind din oraşul Wuhan din China”, a raportat agenţia oficială WAM.

„Starea de sănătate a celor afectaţi este stabilă”, a adăugat aceasta, fără a preciza numărul de persoane infectate cu coronavirusul.

Douăzeci şi şase de decese suplimentare provocate de noul coronavirus au fost înregistrate în China, ridicând la 132 de morţi bilanţul total al maladiei.

Numărul persoanelor infectate a ajuns miercuri la 5.974 în toată ţara, potrivit celor mai recente date oferite de autorităţile sanitare chineze.

Citiți și:

Gripa chinezească a ucis încă 26 de oameni în ultimele ore. Numărul de infecţii cu noul virus îl depăşeşte pe cel cu SARS

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: coronavirus emiratele arabe unite
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close