Antena 3 CNN Externe "Vizionarul Nostradamus" din secolul XX. A prezis cum va fi lumea în zilele noastre. Află-i profeţiile

"Vizionarul Nostradamus" din secolul XX. A prezis cum va fi lumea în zilele noastre. Află-i profeţiile

"Vizionarul Nostradamus" din secolul XX. A prezis cum va fi lumea în zilele noastre. Află-i profeţiile
de O.P.    |    21 Sep 2011   •   13:08

Un şcolar de 12 ani din Hillington, Norfolk a profetizat cum va fi lumea în anul 2000, iar viziunile sale s-au împlinit aproape în totalitate, fapt ce i-a făcut pe cei care i-au descoperit scrierile să-l numească "Micul Nostradamus".

Cu puţină imaginaţie şi intuiţie, Edgar Codling a spus că în anul 2000 avioanele vor fi la fel de populare ca şi maşinile, că fiecare om de rând va avea posibilitatea să călătorească pe calea aerului, iar bicicletele şi autoturismele se vor ieftini atât de mult, încât fiecare om îşi va permite măcar una dintre ele.

Mai mult, puştiul a prezis că se va dezvolta foarte mult turismul de leisure, iar oamenii nu vor mai considera ziarele şi revistele un moft, ci o sursă zilnică de informare.

"Avioanele vor fi văzute zburând pe cer, iar oamenii vor călători cu ele atât de plăcere, cât şi pentru a-şi rezolva probleme legate de afaceri. Ziarele vor fi foarte ieftine şi toţi le vor citi în fiecare zi pentru a fi informaţi", scria Edgar Codling, potrivit Daily Mail.

Singurul aspect pe care nu l-a nimerit în totalitate este privitor la drepturile femeilor: "Cred că femeile, deşi se vor lupta foarte mult să obţină dreptul la vot, nu îl vor obţine şi nici în anul 2000 nu vor fi pe acelaşi plan cu domnii".

×
Subiecte în articol: profetii Nostradamus avioane
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close