Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură în timpul paradei militare. Noi semne ale unei stări precare de sănătate

Vladimir Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură în timpul paradei militare. Noi semne ale unei stări precare de sănătate

Președintele rus Vladimir Putin a fost surprins stând cu o pătură pe picioare în timpul paradei militare din 9 mai. Sunt noi semne că starea sa de sănătate este una precară.

Vladimir Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură în timpul paradei militare. Noi semne ale unei stări precare de sănătate
Sursa foto: Hepta.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2022   •   16:36

Vladimir Putin a observat luni parada de Ziua Victoriei în Piața Roșie din Moscova. În vârstă de 69 de ani, liderul rus s-a uitat la spectacol cu ​​o pătură în poală, cel mai recent semn al sănătății sale precare.

Președintele Rusiei a participat la eveniment - care comemorează capitularea Germaniei naziste în 1945 - pentru a ține un discurs în timpul căruia a proiectat o imagine a forței și puterii militare rusești, în ciuda războiului neconvingător din Ucraina.

Dar în mai multe momente – inclusiv când a mers la Mormântul Soldatului Necunoscut pentru a depune o coroană de flori – Putin părea să meargă cu un pas greu, ca și cum ar fi încercat să mascheze o ușoară șchiopătare.

Aceste noi indicii întăresc zvonurile persistente din utltima vreme, că Putin nu se simte bine și că sănătatea lui s-a înrăutățit în timpul războiului.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close