Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin ar avea doi copii mici pe care îi ține ascunși în Elveția

Vladimir Putin ar avea doi copii mici pe care îi ține ascunși în Elveția

Vladimir Putin are doi copii mici, doi băieţi ţinuţi în mare secret, ambii făcuţi cu gimnasta Alina Kabaeva, despre care se spune de ani de zile că este iubita liderului de la Kremlin.

Vladimir Putin ar avea doi copii mici pe care îi ține ascunși în Elveția
Sursa foto: hepta
de Naty Badea    |    02 Mai 2022   •   11:53

Este scenariul-şoc lansat de un cotidian elveţian, care citează o prietenă apropiată a misterioasei femei din viața lui Putin. Băieţii, de 3 şi 7 ani, trăiesc alături de mama lor. 

Nici Vladimir Putin, nici Alina Kabaeva, nu au confirmat vreodată oficial că ar avea o relație.  Cu toate acestea, săptămâna trecută, toată presa internațională a scris ca aceștia s-ar fi căsătorit recent, în secret, asta pentru că Alina Kabaeva a participat la o competiție de gimnastică arătând o verighetă pe mâna stângă. 

Astăzi însă, presa elvețiană scrie că Alina Kabaeva ar avea doi copii alături de Vladimir Putin, ambii băieți. 

Unul dintre aceștia s-ar fi născut în 2015, la clinica Sant'Anna din zona Lugano, Elveția, iar celălalt s-a născut în 2019, la Moscova. 

Publicația elvețiană spune că deține aceste informații de la o prietenă apropiată de doctorița ginecolog care se pare că ar fi asistat-o la ambele nașteri pe Alina Kabaeva și că beneficiază de maximă încredere din partea lui Vladimir Putin. 

Medicul ginecolog are cetățenie elvețiană, dar origine rusă și provine din același oraș cu Vladimir Putin și anume Sankt Petersburg. 

Cei doi se cunosc de foarte mulți ani, de pe vremea URSS-ului și au o relație de prietenie îndelungată. 

Alina Kabaeva a părăsit Elveția imediat după invadarea Ucrainei, însă recent s-a întors la Moscova. 

Săptămâna trecută, fosta gimnastă a avut prima apariție publică la o competiție de gimnastică dar a avut și o apariție la televizor, o înregistrare, în care spunea că fiecare familie are o poveste legată de un război și că gimnastică rusească va ieși învingătoare și mult mai puternică după această izolare internațională cauzată de invadarea Ucrainei. 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Alina Kabaeva
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close