Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin, mesaj ”emoționant”, în timp ce soldații săi bombardau Ucraina

Vladimir Putin, mesaj ”emoționant”, în timp ce soldații săi bombardau Ucraina

Vladimir Putin i-a felicitat pe toți creștinii ortodocși și pe toți cetățenii ruși care sărbătoresc Paștele. În timp ce forțele armate ruse continuau să bombardeze Ucraina, liderul de la Kremlin le-a vorbit oamenilor despre valori morale, sentimente, bunătate și dreptate.

Vladimir Putin, mesaj ”emoționant”, în timp ce soldații săi bombardau Ucraina
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    25 Apr 2022   •   08:50

„Această mare sărbătoare îi unește pe creștinii ortodocși, toți cetățenii Rusiei care sărbătoresc Învierea lui Hristos, în jurul unor idealuri și valori morale înalte, trezește în oameni cele mai strălucitoare sentimente, credința în triumful vieții, bunătatea și dreptatea.

Este important de remarcat munca creativă și fructuoasă a Bisericii Ortodoxe Ruse și a altor confesiuni creștine care vizează păstrarea celor mai bogate tradiții istorice, culturale și spirituale ale noastre, întărirea instituției familiei și educarea generației tinere. Și, desigur, cea mai sinceră recunoaștere merită activitățile sociale, caritabile ale organizațiilor religioase creștine, dorința lor de a oferi asistență eficientă celor care în timpul nostru dificil au nevoie de îngrijire și sprijin.”, le-a transmis Putin rușilor, potrivit Kremlin.ru.

Vladimir Putin, împreună cu Serghei Sobyanin, au participat la slujba de Înviere la Catedrala Mântuitorului Hristos. Slujba de rugăciune solemnă a fost săvârșită de Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii Kirill.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close