Antena 3 CNN Externe Cât de grav bolnav este Vladimir Putin? ”Asta este cel mai îngrijorător!”

Cât de grav bolnav este Vladimir Putin? ”Asta este cel mai îngrijorător!”

Întrebările legate de ceea ce urmează în Ucraina și până unde pot merge atrocitățile rușilor își găsesc răspunsul în starea de sănătate a lui Vladmir Putin.

Cât de grav bolnav este Vladimir Putin? ”Asta este cel mai îngrijorător!”
de Laura Dinu    |    12 Mai 2022   •   13:26

Odată cu apariția imaginilor cu președintele Rusiei de la Ziua Victoriei, într-o stare slăbită și acoperit cu o pătură, fostul șef al spionilor britanici de la MI6 vorbește despre o boală gravă iar simptomele sunt tot mai vizibile în comportamentul lui Putin.

”În cazul unui al treilea război mondial despre care cred că vorbim este esențial pentru viitorul omenirii, asta clar, cred că ceea ce este îngrijorător ar fi speculația, pentru că este speculație faptul ca iată, comportamentul lui Putin, raționamentul lui este subiectiv sau compromis de boală. 

Cea mai bună explicație, dar nu știm dacă este corectă, este că ar avea boala Parkinson. Am auzit asta din partea mai multor neurologi care spun că pierderea stăpânirii de sine, psihoza, sunt simptome des întâlnite ale bolii Parkinson. 

Și mai sunt și posibile dovezi că ar fi pe steroizi pentru că i s-a schimbat înfățișarea.  

Da, este îngrijorător și să presupunem că ar fi așa, pentru că nu știm sigur că cineva, în această poziție dominantă, are degetul pe butonul nuclear”, spune fostul șef MI6. 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close